• neiyetu

Kabar

Kabar

  • Apa Polydatin

    Polydatin, uga dikenal minangka glukosida knotweed buta, glukosida anyar cemara, glukosida resveratrol, sing diekstrak saka tanduran polygonaceae knotweed (PolygonumcuspidatumSieb. EtZucc) rimpang garing lan oyod, minangka bahan aktif alami.Sifat-sifat Fisika lan Kimia Katon kaya jarum putih...
    Waca liyane
  • Apa theanine L-Theanine

    L-Theanine, uga dikenal minangka L-gamma-glutamin lan N-propyl glutamin, minangka analog asam amino saka asam amino proteogenik L-glutamat lan L-glutamin lan ditemokake utamane ing spesies tanduran lan jamur tartamtu.L-theanine, asam amino sing ditemokake ing godhong tèh ijo, wis ditampilake kanggo ningkatake ...
    Waca liyane
  • Fungsi Pterostilbene

    Pterostilbene minangka zat penting sing mentas ditemokake, duweni efek kesehatan sing positif ing awak manungsa lan akeh digunakake ing macem-macem lapangan.Kedokteran, panganan, kosmetik duwe tokoh.1, Antioksidan.Radikal bebas ana ing endi wae, ing awak lan saka njaba.Radikal bebas bisa nyebabake ...
    Waca liyane
  • Fungsi Resveratrol

    Efek antipiretik lan analgesik Resveratrol bisa digunakake ing macem-macem cara kanggo nyuda panas lan nyeri.Ahli farmakologi wis nuduhake ing tikus yen resveratrol menehi mukosa lambung kemampuan kanggo nolak ulkus stres sing disebabake dening sekresi lambung sing ditindhes tanpa mengaruhi tekanan getih.Antik...
    Waca liyane
  • Penemuan paling anyar saka Chromium Picolinate

    Aplikasi kromium picolinate ing diabetes mellitus wis dadi kasunyatan sing ora bisa dibantah, lan efek kasebut jelas.Nanging sawetara pasien lan malah dokter ora ngerti kromium picolinate, ngomong apa kabeh duwe, sawetara malah ngomong clenbuterol, aditif feed, medicine kulon, etc., nyatane, kromium ...
    Waca liyane
  • Tumindak farmakologis saka Ekstrak Grifola frondosa

    1. Grifola frondosa Ekstrak sèl sing "ngobong" patogen kayata sel ragi, bakteri, sel sing kena virus lan liya-liyane.Makrofag dikonsentrasi ing lapisan mukosa awak - utamane ing sistem pencernaan, urin lan ambegan.Polisakarida uga muter ...
    Waca liyane
  • Efek farmakologis saka Ekstrak Dandelion

    Dandelion Extract punika Herb majemuk, wis akeh taun sajarah medicinal, karo panas lan detoksifikasi, dadi gedhe lan sanjie, efek drenching diuretik, riset farmakologi modern ketemu dandelion efek pharmacological luwih: 1) efek antibakteri spektrum amba, dandelion wis inhibisi e.. .
    Waca liyane
  • Luteolin nambah khasiat Kemoradioterapi lan Kemoprofilaksis

    Luteolin duweni efek pencegahan kimia ing vivo lan bisa nyegah kedadeyan tumor ganas tanpa efek beracun lan sisih sing jelas.Ditemokake yen luteolin bisa nyegah owah-owahan histopatologis sing disebabake dening DMH lan nyegah kedadeyan kanker usus besar ing tikus kanthi ngatur semut ...
    Waca liyane
  • Luteolin duweni efek antitussive lan ekspektoran

    Luteolin, biasane ing wangun glikosida ana ing macem-macem tetanduran, tetanduran iki ing kabèh rwaning anggrek biru, mrico, alam bébas krisan, honeysuckle, Perilla dhuwur isi.Luteolin duweni efek antitussive lan expectorant.Miturut riset paling anyar, gejala pernapasan batuk, ...
    Waca liyane
  • Khasiat Ekstrak Hops

    Kanthi pendalaman riset farmakologi babagan ekstrak hops, wong-wong mboko sithik nemokake macem-macem komponen aktif kayata flavonoid, xanthohumol.1. Digunakake minangka aditif panganan, kanggo perawatan kesehatan wanita, antibakteri lan anti-inflamasi, lan nambah turu 2. Digunakake kanggo produk kimia saben dina, kosmetik ...
    Waca liyane
  • Efek utama saka Ekstrak Hops

    1. Xanthohumol minangka flavonoid utama sing ngemot klompok isoprena ing kembang bir wadon.Nyatane, hop minangka siji-sijine sumber flavonoid isoprene alami sing ditemokake nganti saiki.Dikenal manawa flavonoid duwe macem-macem kegiatan fisiologis lan farmakologis, kalebu gall ...
    Waca liyane
  • Fungsi Apigenin

    Apigenin minangka polifenol.Iki minangka salah sawijining flavonoid sing ditemokake ing akeh panganan manungsa.Senyawa iki wis akeh diteliti babagan sifat anti-kanker, lan malah nduweni sifat anti-tumor sing ora ana flavonoid liyane.Akeh woh-wohan lan sayuran ngemot senyawa iki, utamane celery, cilantro ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita