• neiyetu

Enzim

Enzim

  • Bromelain  Extract from Pineapple friut

    Ekstrak Bromelain saka nanas friut

  • Jeneng produk:Bromelain
  • Jeneng kimia:Bromelain
  • Nomer CAS:37189-34-7
  • Bahan aktif:2500 GDU/g
  • Penampilan:Daya coklat cahya
  • Fungsi 1. Bromelain duweni efek ningkatake kekebalan, nyuda inflamasi, nyuda rasa nyeri lan stimulasi pencernaan uga mbantu ningkatake kardiovaskular lan sirkulasi. , Mangkono, theromelain bisa digawe dadi tenderizer kanggo daging, softener kanggo biskuit lan nambani panganan.3. Nambahake bromelain ing kosmetik lan produk perawatan kulit sing ngemot protein lan ngresiki minyak lan ...
  • Superoxide Dismutase     Natural antioxidant

    Superoxide Dismutase Antioksidan alami

  • Jeneng produk:Superoksida Dismutase
  • Jeneng kimia:SOD
  • Nomer CAS:9054-89-1
  • Bahan aktif:Superoksida Dismutase
  • Cara Tes:
  • Penampilan:Bubuk kuning pucat
  • Fungsi 1. Superoxide Dismutase bisa ngresiki radikal anion superoxide sing berlebihan sing Dihasilake dening metabolisme, bisa muter peran kalem mudhun awak tuwa.2. Superoxide Dismutase bisa Ngartekno nambah lan nambah awak manungsa fungsi imun marang penyakit njedhul saka radikal anion superoxide, kalebu tumor, inflammation, emfisema, katarak.3. Superoxide Dismutase uga bisa Ngartekno nambah lan nambah fungsi imun awak manungsa marang radi anion superoxide ...
  • Papain   Extract from Papaya Fruit

    Ekstrak Papain saka Woh Pepaya

  • Jeneng produk:Papain
  • Jeneng kimia:Papain
  • Nomer CAS:9001-73-4
  • Bahan aktif:2000000 U/g
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Daya Putih
  • Fungsi 1.Papain ditrapake kanggo hidrolisis protein kewan lan tanduran, nggawe tenderizer.2.Papain bisa dadi protein lan grease kalebu produk kosmetik bisa whiten lan Gamelan kulit, lighten freckles.3.Papain punika resistance kanggo kanker, tumor, leukemia limfatik, bakteri lan parasit, tubercle bacillus lan inflammation.4. Papain digunakake ing sabun, agen ngumbah, deterjen, lan sabun tangan.Aplikasi 1. Papain bisa digunakake ing industri pangan: Hidrolisis molekul protein dadi siap absorba ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita