• neiyetu

Ekstrak Jamu Standar

Ekstrak Jamu Standar

  • Star Anise Extract  Brown Fine Powder,100% pure natural

    Star Anise Extract Brown Fine Powder, 100% murni alami

  • Jeneng produk:Ekstrak Anis Bintang
  • Jeneng Latin:Illicium verum Hook.f.
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Coklat bubuk alus
  • Bagian sing digunakake:Woh-wohan
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Anise Bintang Jeneng Latin Illicium verum Hook.f.Bahan Aktif 10: 1 Cara Tes TLC Katon Brown Fine Powder Part Digunakake Fungsi Woh 1. Bisa dadi inhibisi agregasi platelet, inhibisi trombosis vena lan trombosis t serebral.2. Nduweni efek anti-inflamasi lan analgesik.3. Anti-inflammation, antalgic lan media antivirus lan anti-kanker.4. Uga minangka penengah obat antivirus lan antikanker ...
  • Hops Extract   Hops Extract can anti inflammatory.

    Ekstrak Hops Ekstrak Hops bisa anti inflamasi.

  • Jeneng produk:Ekstrak Hops
  • Jeneng Latin:Humulus lupulus Linn.
  • Bahan aktif:Flavon 10%, 20%
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning-coklat
  • Bagian sing digunakake:kembang
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Hops Jeneng Latin Humulus lupulus Linn.Flavones Bahan Aktif 10%, 20% Cara Tes Penampilan UV Bagian Bubuk Halus Kuning-coklat Digunakake Fungsi Kembang 1. Ekstrak Hops bisa ngilangi stres lan ningkatake turu.2. Ekstrak Hops bisa anti inflamasi.. 3. Ekstrak Hops bisa nambah gejala menopause.4. Ekstrak Hops bisa anti-kanker, anti-infèksi, aktivitas virus anti HIV-1.Aplikasi 1. Applied ing lapangan pangan, nambah ...
  • Citrus bergamia Extract    40% polyphenols

    Ekstrak jeruk bergamia 40% polifenol

  • Jeneng produk:Ekstrak Jeruk Bergamia
  • Jeneng Latin:Jeruk bergamia
  • Bahan aktif:40% polifenol
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning-coklat
  • Bagian sing digunakake:Woh-wohan
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Jeruk Bergamia Jeneng Latin Citrus bergamia Bahan Aktif 40% Metode Uji Polifenol Penampilan UV Bagean Bubuk Halus Kuning-coklat Digunakake Fungsi Woh 1. Efek ing sistem pencernaan 2. Efek ing sistem kardiovaskular 3. Efek ing sistem pernapasan 4. Efek ing sistem saraf pusat 5. Efek anti inflamasi Aplikasi 1. Ekstrak Jeruk Bergamia polifenol uga minangka antioksidan sing kuat banget sing nglindhungi ...
  • Eclipta prostrata Extract

    Ekstrak Eclipta prostrata

    Informasi dhasar Jeneng Produk Eclipta prostrata Ekstrak Jeneng Latin Eclipta prostrata (L. ) L. Bahan Aktif 10: 1 Cara Uji TLC Penampilan Wêdakakêna coklat-kuning Bagian Wêdakakêna Digunakake Rincian Kemasan Jamu: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran kualitas dhuwur Ngatur spesifikasi khusus ext ...
  • Peach Blossom Extract

    Ekstrak Peach Blossom

  • Jeneng produk:Ekstrak Peach Blossom
  • Jeneng Latin:Amygdalus persica L.
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Coklat-ijo bubuk alus
  • Bagian sing digunakake:kembang
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Peach Blossom Jeneng Latin Amygdalus persica L. Bahan Aktif 10:1 Cara Tes TLC Katon Coklat-ijo Wêdakakêna Wêdakakêna Digunakake Detail Kemasan Kembang: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran kualitas dhuwur Kustomisasi ekstrak spesifikasi khusus miturut ...
  • Fig Extract

    Ekstrak Fig

  • Jeneng produk:Ekstrak Fig
  • Jeneng Latin:Ficus carica Linn.
  • Bahan aktif:Polisakarida 30%
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Wêdakakêna alus coklat-kuning
  • Bagian sing digunakake:Friut
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Ara Latin Jeneng Ficus carica Linn.Bahan Aktif Polisakarida 30% Cara Tes Penampilan UV Coklat-kuning Wêdakakêna alus Bagian Digunakake Friut Rincian Kemasan: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran kualitas dhuwur Ngatur spesifikasi khusus ...
  • Onion Extract

    Ekstrak Bawang

  • Jeneng produk:Ekstrak Bawang
  • Jeneng Latin:Allium cepa L.
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Bubuk putih nganti putih
  • Bagian sing digunakake:Bulbus
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Bawang Jeneng Latin Allium cepa L. Bahan Aktif 10:1 Cara Tes TLC Katon Putih nganti putih Bagean Bubuk Digunakake Bulbus Rincian Kemasan: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing bermutu tinggi Kustomisasi ekstrak spesifikasi khusus miturut ...
  • Papaya Leaf Extract

    Ekstrak Daun Pepaya

  • Jeneng produk:Ekstrak Daun Pepaya
  • Jeneng Latin:Chaenomeles sinensis (Thouin) Koehne
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Wêdakakêna alus coklat-kuning
  • Bagian sing digunakake:godhong
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Godhong Pepaya Jeneng Latin Chaenomeles sinensis (Thouin) Koehne Bahan Aktif 10:1 Cara Uji TLC Penampilan TLC Coklat-kuning Wêdakakêna Bagéyan Godhong sing Digunakna Detail Kemasan: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran kualitas dhuwur Ngatur spesifikasi khusus ...
  • Ginseng Extract

    Ekstrak Ginseng

  • Jeneng produk:Ekstrak Ginseng
  • Jeneng Latin:Panax ginseng CAMeyer
  • Bahan aktif:Total Ginsenosides 80%
  • Cara Tes:UV / HPLC
  • Penampilan:Powder kuning cahya
  • Bagian sing digunakake:ROOT
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Ginseng Jeneng Latin Panax ginseng CAMeyer Bahan Aktif Total Ginsenosides 80% Cara Uji UV / HPLC Penampilan Wêdakakêna kuning cahya Bagéyan Oyot sing Digunakake Rincian Kemasan: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran kualitas dhuwur Ngatur khusus khusus ...
  • Pine Pollen Powder

    serbuk sari pinus

  • Jeneng produk:serbuk sari pinus
  • Jeneng Latin:Pinus
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Bubuk halus kuning
  • Bagian sing digunakake:serbuk sari
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Bubuk Serbuk Pinus Jeneng Latin Pinus Bahan Aktif 10:1 Cara Tes TLC Penampilan Bagian Bubuk Denda Kuning sing Digunakake Detail Kemasan Serbuk Sari: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing bermutu tinggi Kustomisasi ekstrak spesifikasi khusus miturut kabutuhan pelanggan ...
  • Bee Pollen Extract

    Ekstrak Bee Pollen

  • Jeneng produk:Ekstrak Bee Pollen
  • Jeneng Latin:Cole bee pollen
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Bubuk Halus Kuning
  • Bagian sing digunakake:serbuk sari
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Bee Pollen Jeneng Latin Cole bee pollen Bahan Aktif 10:1 Cara Tes TLC Penampilan Bagian Bubuk Halus Kuning Sing Digunakake Detail Kemasan Serbuk Sari: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi Kustomisasi ekstrak spesifikasi khusus miturut pelanggan ...
  • Calendula officinalis Extract

    Ekstrak Calendula officinalis

  • Jeneng produk:Ekstrak Calendula officinalis
  • Jeneng Latin:Calendula officinalis L.
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Wêdakakêna alus coklat kuning
  • Bagian sing digunakake:kembang
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Calendula officinalis Ekstrak Jeneng Latin Calendula officinalis L. Bahan Aktif 10:1 Cara Tes TLC Katon bubuk alus Coklat Kuning Kekuningan Bagean Digunakake Kembang Kemasan Detail: Kertas-drum lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran berkualitas tinggi Kustomisasi ekstrak spesifikasi khusus ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita