zhonhui-1
banner2
banner
banner3
about

babagan awake dhewe

Apa milih kita

Sapa kita

Xi'an B-Thriving I/E Co.,Ltd.iku sawijining pabrik anjog diadegaké specialized ing riset, pangembangan lan produksi extract Jampi kualitas dhuwur, API lan bahan alami.

Kita nyedhiyakake solusi bahan profesional ing industri farmasi, suplemen diet, industri kosmetik lan ngasilake solusi khusus sing inovatif lan lestari.

liyane
  • 2005+
    Panyiapan perusahaan
  • 30000Ton
    Ngolah bahan mentah
  • 15
    yuta USD

produk

Produk Unggulan

Jurnalisme

Tindakake kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita