• neiyetu

Monomer ekstrak herbal

Monomer ekstrak herbal

  • Xanthohumol    Extract from Hops, Brown green or Brown Yellow power ,  3% Xanthohumol ,5%Xanthohumol  Test by HPLC

    Ekstrak Xanthohumol saka Hops, Coklat ijo utawa Coklat Kuning daya, 3% Xanthohumol, 5% Xanthohumol Test dening HPLC

  • Jeneng produk:Xanthohumol
  • Nomer CAS:6754-58-1
  • Jeneng Latin:Humulus lupulus Linn.
  • Bahan aktif:Xanthohumol 3%, 5%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna alus saka ijo-coklat nganti kuning-coklat
  • Bagian sing digunakake:kembang
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Xanthohumol CAS No. 6754-58-1 Jeneng Latin Humulus lupulus Linn.Bahan Aktif Xanthohumol 3%, 5% Cara Tes Penampilan HPLC Ijo-coklat nganti Kuning-coklat Wêdakakêna Halus Bagian Digunakake Fungsi Kembang 1. Xanthohumol migunani kanggo insomnia lan gugup.2. Xanthohumol iku terkenal minangka dhukungan kanggo sistem saraf.3. Xanthohumol ngrangsang napsu, ngilangi kembung, lan ngilangake kram usus.4. Xanthohumol bisa dadi...
  • Phosphatidylesrine

    Phosphatidylesrine

  • Jeneng produk:Phosphatidylesrine
  • Jeneng kimia:Phosphatidylesrine
  • Nomer CAS:51446-62-9
  • Bahan aktif:Phosphatidylesrine 20%, 50%, 70%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Cahya Kuning nganti Coklat kuning bubuk
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Phosphatidylesrine Kimia alias Phosphatidylesrine CAS No. 51446-62-9 Bahan Aktif Phosphatidylesrine 20%, 50%, 70% Cara Tes HPLC Penampilan Cahya Kuning nganti Coklat kuning Powder Detail Kemasan: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi Kustomisasi ...
  • Phytoceramides

    Phytoceramides

  • Jeneng produk:Phytoceramides
  • Jeneng kimia:Phytoceramides
  • Nomer CAS:104404-17-3
  • Bahan aktif:Phytoceramides 5%, 10%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Kuning Muda
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Phytoceramides Kimia alias Phytoceramides No. CAS 104404-17-3 Bahan Aktif Phytoceramides 5%, 10% Cara Tes HPLC Penampilan Bubuk Kuning Cahya Rincian Kemasan: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran berkualitas tinggi Kustomisasi ekstrak spesifikasi khusus ...
  • Luteolin   Luteolin 98% Test by HPLC

    Luteolin Luteolin 98% Test dening HPLC

  • Jeneng produk:Luteolin
  • Nomer CAS:491-70-3
  • Bahan aktif:Luteolin 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk kuning pucat
  • Bagian sing digunakake:Jamu
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Luteolin CAS No. 491-70-3 Bahan Aktif Luteolin 98% Cara Tes Penampilan HPLC Bubuk kuning pucat Bagian Digunakake Herb Fungsi 1. Luteolin nduweni fungsi anti-inflamasi, anti-mikroba lan anti-virus.2. Luteolin duweni efek anti-tumor.Utamane duwe inhibisi sing apik kanggo kanker prostat lan kanker payudara.3. Luteolin nduweni fungsi ngreksa lan nglindhungi pembuluh darah 4. Luteolin bisa nyuda tingkat hepati...
  • Ferulic acid  100% pure natural ingredient

    Ferulic acid 100% bahan alami murni

  • Jeneng produk:asam Ferulic
  • Nomer CAS:1135-24-6
  • Jeneng Latin:Oryza Sativa
  • Bahan aktif:Asam Ferulic 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Fine Putih utawa Putih
  • Bagian sing digunakake:Bran
  • Fungsi 1. Asam Ferulic nduweni fungsi kanggo ningkatake motilitas sperma lan mobilitas awak manungsa.2. Asam Ferulic bisa nyandhet trombosis, viskositas getih ngisor, kanggo nambah microcirculation otak, bisa digunakake kanggo ngobati palsy iskemia.3. Asam Ferulic bisa digunakake kanggo antioksidan, mbusak radikal bebas, sel protèktif, nampung fungsi kekebalan awak.Aplikasi 1. Applied ing lapangan Pharmaceutical, wêdakakêna asam ferulic utamané digunakake kanggo anti-bakteri, anti-natoni, anti-tumor lan anti-...
  • Lycopene     Natural Tomato Extract,Antioxidant Lycopene

    Lycopene Ekstrak Tomat Alami, Antioksidan Lycopene

  • Jeneng produk:Lycopene
  • Jeneng Latin:1. Lycopersicon esculentum Mill.
  • Nomer CAS:502-65-8
  • EINECS:207-949-1
  • Bahan aktif:1) 5% Lycopene
    2) 10% Lycopene
    3) 98% Lycopene
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna abang peteng
  • Bagian sing digunakake:Woh-wohan
  • Fungsi 1. Mbantu ningkatake kualitas sperma, nyuda resiko infertilitas.2. Proteksi jantung.3. Radiasi anti-ultraviolet.4. Supresi mutagenesis.5. Anti-tuwa lan nambah kakebalan.6. Ngapikake alergi kulit.7. Nyegah saka osteoporosis, meksa getih ngisor, ngurangi ngleksanani induced asma.8. Nyegah lan ningkatake hiperplasia prostat, prostatitis lan penyakit urologis liyane.Aplikasi 1.Applied ing lapangan pangan, iku utamané digunakake minangka aditif pangan ...
  • Puerarin   Kudzu Root Extract Puerarin 98% Test by HPLC

    Puerarin Kudzu Root Extract Puerarin 98% Test dening HPLC

  • Jeneng produk:Puerarin
  • Nomer CAS:3681-99-0
  • Jeneng Latin:Pueraria lobata (Willd.) Ohwi
  • Bahan aktif:Puerarin 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk halus putih
  • Bagian sing digunakake:ROOT
  • Fungsi 1. Nambani angina ora stabil.2. Dadi efektif kanggo nambani budheg dadakan kabeh kelompok umur.3. Ngurangi tekanan getih bebarengan karo obat barat.4. Nyegah lan nglawan kanker.5. Ngurangi risiko penyakit kardiovaskular.Aplikasi 1. Ing lapangan pangan, isoflavon puraria bisa digunakake ing panganan lan produk kesehatan, kanggo ngedhunake tekanan getih lan getih-lemak.2. Ing lapangan pharmaceutical, puraria isoflavones digunakake digunakake ing biopharmaceuticals lan API agen sistem jantung ing ...
  • Polydatin  Extract from Knotweed Root,98% Polydatin Test by HPLC

    Ekstrak Polydatin saka Knotweed Root, 98% Polydatin Test dening HPLC

  • Jeneng produk:Polydatin
  • Nomer CAS:27208-80-6
  • Jeneng Latin:Polygonum cuspidatum Sieb.et Zucc.
  • Bahan aktif:Polydatin 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna Putih
  • Bagian sing digunakake:ROOT
  • Fungsi 1. Polydatin minangka jinis antioksidasi, nduweni fungsi kanggo nundha tuwa lan nolak lemes.2. Polydatin bisa nyegah proliferasi sel jahat, sing bakal nyegah atritis lan penyakit liyane.. 3. Polydatin nduweni fungsi nyetel kolesterol lan ngurangi risiko penyakit kardiovaskular.Aplikasi 1. Applied ing lapangan pharmaceutical, iku kerep digunakake minangka tambahan medicine utawa úa OTCS lan ndarbeni khasiat apik kanggo perawatan saka kanker lan jantung ...
  • C3G   C3G is a Natural anthocyanins

    C3G C3G minangka anthocyanin alami

  • Jeneng produk:C3G
  • Nomer CAS:7084-24-4
  • Jeneng Latin:Beras Ireng
  • Bahan aktif:C3G 35%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna alus peteng-Violet
  • Bagian sing digunakake:Friut
  • Fungsi 1. C3G digunakake kanggo nyegah osteoporosis.2. C3G bisa nyuda aktivitas enzim oksidasi.3. C3G bakal nyuda kolesterol lan nyuda resiko penyakit kardiovaskular.Aplikasi 1. Applied ing lapangan pangan, extract soybean ireng ditambahake minangka aditif pangan fungsi.2. Applied ing lapangan Kosmetik, extract kacang kedelai ireng iki digunakake ditambahake menyang Kosmetik.3. Applied ing lapangan pharmaceutical, extract soybean ireng utamané digunakake minangka bahan mentahan.Rincian Kemasan Drum kertas lan rong pl...
  • Cycloastragenol    Extract from Astragalus, Cycloastragenol  5% ,10%,98% Test by HPLC

    Ekstrak Cycloastragenol saka Astragalus, Cycloastragenol 5%, 10%, 98% Test dening HPLC

  • Jeneng produk:Cycloastragenol
  • Nomer CAS:84605-18-5
  • Jeneng Latin:Astragalus membranaceus (Fisch.) Bge.
  • Bahan aktif:Cycloastragenol 5%, 10%, 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Putih
  • Bagian sing digunakake:ROOT
  • Fungsi 1. Cycloastragenol nduwe pengaruh kanggo ngilangi stres lan nglindhungi awak saka macem-macem stres, kalebu stres fisik, mental, utawa emosional.2. Cycloastragenol nduweni fungsi ningkatake kekebalan, nglindhungi awak saka penyakit.3. Cycloastragenol nduweni fungsi ningkatake kekebalan, nglindhungi awak saka penyakit sing ngandhut antioksidan, sing nglindhungi sel saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas.4. Cycloastragenol digunakake kanggo nglindhungi lan ndhukung sistem kekebalan ...
  • Astragaloside  Extract from Astragalus Root

    Ekstrak Astragaloside saka Root Astragalus

  • Jeneng produk:Astragaloside
  • Nomer CAS:84687-43-4
  • Jeneng Latin:Astragalus membranaceus (Fisch.) Bge.
  • Bahan aktif:Astragaloside 5%, 10%, 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Putih
  • Bagian sing digunakake:ROOT
  • Fungsi 1. Astragaloside nyuda stres lan nglindhungi awak saka macem-macem stres, kalebu stres fisik, mental, utawa emosional.2. Astragaloside bisa nambah kakebalan, nglindhungi awak saka penyakit kayata kanker lan diabetes.3. Astragaloside ngemot antioksidan, sing nglindhungi sel saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas.Aplikasi 1. Perawatan kesehatan: Astragaloside utamane digunakake minangka bahan mentah kanggo nglindhungi awak saka penyakit kayata kanker lan diabetes.2. Industri Pangan...
  • Curcumin       Curcumin  95% Test by HPLC, Extract from Turmeric Root

    Curcumin Curcumin 95% Test dening HPLC, Extract saka ROOT kunir

  • Jeneng produk:Curcumin
  • Nomer CAS:458-37-7
  • Jeneng Latin:Curcuma longa L.
  • Bahan aktif:Curcumin 95%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Putih
  • Bagian sing digunakake:ROOT
  • Fungsi 1. Curcumin bisa anti kanker, nyegah proliferasi sel kanker.2. Curcumin bisa anti-oksidasi, nglindhungi ati.3. Curcumin bisa nyuda tingkat lemak getih, ngedhunake kolesterol lan lemak netral ing getih, nyegah akumulasi lemak.4. Curcumin bisa tumindak minangka colorant apik, pangan pengawet lan agen flavoring karo cetha rasa Aplikasi 1. Curcumin digunakake ing pharmaceutical lapangan efek Anti-natoni.2. Curcumin digunakake ing industri pangan minangka aditif pewarna ing mustar, keju, beve ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita