• neiyetu

Bahan Farmasi Aktif

Bahan Farmasi Aktif

  • Oxyresveratrol   Oxyresveratrol 99% Test by HPLC

    Oxyresveratrol Oxyresveratrol 99% Test dening HPLC

  • Jeneng produk:Oxyresveratrol
  • Jeneng kimia:4-Methoxyresveratrol
  • Nomer CAS:33626-08-3
  • Bahan aktif:Oxyresveratrol 99%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Putih bubuk halus
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Oxyresveratrol alias Kimia 4-Methoxyresveratrol No CAS 33626-08-3 Bahan Aktif Oxyresveratrol 99% Cara Tes Penampilan HPLC Putih Bubuk halus Fungsi 1. Anti-tuwa.2. Anti-trombotik, Anti-agregasi trombosit.3. Nyegah lan perawatan penyakit kardiovaskular.4. Anti inflamasi.5. Efek anti-alergi lan nyegah efek tumor.6. Efek estrogenik, bisa digunakake kanggo nambani kanker payudara lan penyakit liyane ...
  • Melatonin     Helps regulate other hormones and maintain the body’s circadian rhythm.

    Melatonin Mbantu ngatur hormon liyane lan njaga irama sirkadian awak.

  • Jeneng produk:Melatonin
  • Jeneng kimia:1) N-(2-(5-methoxyindol-3-yl)etil)acetamide
    2) N-Asetil-5-methoxytryptamine
  • Nomer CAS:73-31-4
  • EINECS:200-797-7
  • Bahan aktif:Melatonin 99%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk kristal putih nganti putih-putih
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Melatonin alias Kimia 1) N-(2-(5-methoxyindol-3-yl)etil)acetamide 2) N-Acetyl-5-methoxytryptamine No. CAS 73-31-4 EINECS 200-797-7 Aktif Bahan Melatonin 99% Cara Tes Penampilan HPLC Putih nganti putih bubuk kristal putih Fungsi 1. Mbantu ngatur hormon liyane lan njaga irama sirkadian awak.2. Melatonin uga mbantu ngontrol wektu 3. Melatonin mbantu nemtokake 4. Melatonin nduweni antio...
  • DMPS  Heavy metal antidote

    Antidote logam berat DMPS

  • Jeneng produk:DMPS
  • Jeneng kimia:1) Sodium 2,3-dimercapto-1-propanesulfonate
    2) 2,3-Dimercaptopropane asam sulfonat uyah natrium
  • Nomer CAS:4076-02-2
  • EINECS:223-796-3
  • Bahan aktif:DMPS 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna putih utawa putih-putih
  • Informasi dasar Nama Produk DMPS alias Kimia 1) Sodium 2,3-dimercapto-1-propanesulfonate 2) 2,3-Dimercaptopropane asam sulfonat garam natrium No. CAS 4076-02-2 EINECS 223-796-3 Bahan Aktif DMPS 98% Test Cara HPLC Penampilan Wêdakakêna putih utawa putih-putih Fungsi 1.DMPS minangka antidote logam abot.2. Nduweni efek sing luwih apik ing peracunan merkuri tinimbang DMSA lan keracunan sing luwih murah. Iku uga efektif kanggo arsenik, kromium, bismuth, tembaga lan antimony poi ...
  • Chromium Picolinate   Enhance immune function, improve anti-stress, reduce disease.

    Chromium Picolinate Ningkatake fungsi kekebalan, nambah anti-stres, nyuda penyakit.

  • Jeneng produk:Chromium Picolinate
  • Jeneng kimia:Chromium Picolinate
  • Nomer CAS:14639-25-9
  • Bahan aktif:Kromium Picolinate 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna abang alus
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Chromium Picolinate Chemical alias Chromium Picolinate CAS No. kinerja reproduksi.2. Ngurangi lemak carcass, tambah persentasi daging tanpa lemak, kualitas daging Ngartekno apik.3. Ningkatake fungsi kekebalan, nambah semut ...
  • Cobamamide    VB12 Cobamamide,Adenosyl Cobalamine

    Cobamamide VB12 Cobamamide, Adenosyl Cobalamine

  • Jeneng produk:Cobamamide
  • Jeneng kimia:1) Adenosyl Cobalamine
    2) VB12 Cobamamide
  • Nomer CAS:13870-90-1
  • EINECS:237-627-6
  • Bahan aktif:Cobamamide 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:bubuk kristal abang peteng utawa non-kristal
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Cobamamide alias Kimia 1) Adenosyl Cobalamine 2) VB12 Cobamamide CAS No. ing wangun koenzim.VB12 biasa kudu diowahi dening ati sadurunge dicerna lan digunakake.Nalika produk iki nduweni aktivitas biokimia sing dhuwur lan bisa langsung dicerna lan digunakke ...
  • L-Theanine

    L-Theanine

  • Jeneng produk:L-Theanine
  • Jeneng kimia:L-Theanine
  • Nomer CAS:3081-61-6
  • Bahan aktif:L-Theanine 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Putih bubuk halus
  • Informasi dhasar Jeneng Produk L-Theanine Kimia alias L-Theanine CAS No. 3081-61-6 Bahan Aktif L-Theanine 98% Cara Tes Penampilan HPLC Putih Bubuk halus Fungsi 1. Mbantu nyerep lan metabolisme;2. Ngapikake masalah sindrom menstruasi;3. Ngapikake memori;4. Ngatur emosi;5. Ningkatake kakebalan;Rincian Kemasan: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan panyimpenan ...
  • Nicotinamide Riboside Chloride

    Nikotinamide Riboside Chloride

  • Jeneng produk:Nikotinamide Riboside Chloride
  • Jeneng kimia:Nikotinamide Riboside Chloride (NR-CL)
  • Nomer CAS:23111-00-4
  • Bahan aktif:Nikotinamide Riboside Klorida 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna Putih Putih
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Nicotinamide Riboside Chloride Kimia alias Nicotinamide Riboside Chloride(NR-CL) CAS No. 23111-00-4 Bahan Aktif Nicotinamide Riboside Chloride 98% Cara Uji HPLC Penampilan Putih-Putih Bubuk halus Fungsi 1.Nicotinamide Riboside Chloride bisa ndhukung jantung lan kesehatan jantung.Nduweni sifat anti-inflamasi lan bisa mbantu ndhukung sendi.2.Nicotinamide Riboside Chloride bisa ningkatake kulit sing sehat, ...
  • Palmitoylethanolamide

    Palmitoylethanolamide

  • Jeneng produk:Palmitoylethanolamide
  • Jeneng kimia:Palmitoylethanolamide
  • Nomer CAS:544-31-0
  • Bahan aktif:Palmitoylethanolamide 98%
  • Cara Tes: GC
  • Penampilan:Putih nganti kuning cahya Wêdakakêna alus
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Palmitoylethanolamide Kimia alias Palmitoylethanolamide Nomer CAS 544-31-0 Bahan Aktif Palmitoylethanolamide 98% Cara Tes GC Penampilan Putih nganti kuning cahya Wêdakakêna alus Detail Kemasan: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.Layanan Kita Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi Kustomisasi khusus ...
  • Reishi Wall-Breaking Spores Powder

    Reishi Tembok-Breaking Spora Powder

  • Jeneng produk:Reishi Tembok-Breaking Spora Powder
  • Jeneng Latin:Ganoderma lucidum (Leyss.ex Fr.)Karst.
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Coklat bubuk alus
  • Bagian sing digunakake:Spora jamur
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Reishi Wall-Breaking Spores Powder Jeneng Latin Ganoderma lucidum(Leyss.ex Fr.)Karst.Bahan Aktif 10: 1 Cara Tes TLC Penampilan Bagian Wêdakakêna Coklat sing Digunakake Fungsi Spora Jamur 1. Reishi Wall-Breaking Spores Powder bisa nambah toleransi hipoksia awak, ngatur tingkat gula getih, antiatheroscloresis, anti-radiasi lan anti-tuwa;2. Reishi Wall-Breaking Spores Powder minangka anti-kanker, anti-alergi, anti-infl...
  • S-Adenosyl-L-Methionine Disulfate Tosylate   China High Quality supplier of SAM-e

    S-Adenosyl-L-Methionine Disulfate Tosylate China Supplier Kualitas Tinggi SAM-e

  • Jeneng produk:S-Adenosyl-L-Methionine Disulfate Tosilat
  • Jeneng kimia:SAM-e
  • Nomer CAS:97540-22-2
  • Bahan aktif:98% Adenosyl-l-Methionine Disulfate Tosylate
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Meh bubuk putih
  • Informasi dhasar Jeneng Produk S-Adenosyl-L-Methionine Disulfate Tosylate Chemical alias SAM-e No. CAS 97540-22-2 Bahan Aktif 98% Adenosyl-l-Methionine Disulfate Tosylate Cara Uji HPLC Penampilan bubuk meh putih Fungsi 1. S-Adenosyl -L-Methionine Disulfate Tosylate minangka nutrisi sing apik kanggo ati, bisa nyegah alkohol, obat-obatan lan cedera sel ati.2. S-Adenosyl-L-Methionine Disulfate Tosylate nduweni efek pencegahan sing luar biasa ing ...
  • S-Adenosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate    China High Quality supplier of SAM-e

    S-Adenosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate China Supplier Kualitas Tinggi SAM-e

  • Jeneng produk:S-Adenosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate
  • Jeneng kimia:SAM-e
  • Nomer CAS:101020-79-5
  • Bahan aktif:98% S-Adenosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Meh bubuk putih
  • Informasi dhasar Jeneng Produk S-Adenosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate Chemical alias SAM-e No. CAS 101020-79-5 Bahan Aktif 98% S-Adenosyl-Metionine 1,4-Butanedisulfonate Cara Uji HPLC Penampilan bubuk meh putih Fungsi 1 S-Adenosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate minangka nutrisi sing apik kanggo ati, bisa nyegah alkohol, obat-obatan lan cedera sel ati.2. S-Adenosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate nduweni efek pencegahan sing luar biasa ...
  • might also increase the amounts of other chemicals that send messages in the brain

    bisa uga nambah jumlah bahan kimia liyane sing ngirim pesen ing otak

  • Jeneng produk:
  • Jeneng kimia:
  • Nomer CAS:146929-33-1
  • Bahan aktif:98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna putih utawa bubuk kristaloid
  • Fungsi 1. misale jek nambah kimia otak disebut phosphatidylcholine.Bahan kimia otak iki penting kanggo fungsi otak.. 2. bisa uga nambah jumlah bahan kimia liyane sing ngirim pesen ing otak.Aplikasi 1. Kanggo penyakit pembuluh darah sing terus-terusan sing nglayani otak (penyakit serebrovaskular kronis) / 2. Kanggo perawatan langsung stroke amarga bekuan (stroke iskemik).3. Penyedhiya kesehatan menehi intravena (dening IV) kanggo nyuda katrampilan mikir sing gegandhengan karo umur utawa ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita