• neiyetu

Profil Pabrik

Profil Pabrik

Kapabilitas Manufaktur

Fasilitas modern, manajemen produksi sing ketat lan teknik canggih ngidini kita nyedhiyakake barang sing berkualitas lan layanan sing puas.

Liwat taun upaya, pabrik wis dilengkapi kanthi apik:
lini produksi stainless steel.
Fasilitas konsentrasi
kolom pamisah kromatografi stainless steel
Sistem penyemprotan lan pangatusan
Bengkel pemurnian, pengeringan lan pengepakan

Riset & Pangembangan

Kita fokus ing riset lan pangembangan produk anyar.Kanggo nambah kapasitas teknik, kita nggawe Pusat Riset & Pengembangan profesional lan nggawe 10% revenue dodolan menyang R&D saben taun.
Adhedhasar sumber daya manungsa profesional, Kita wis nggawe sawetara kemitraan koperasi karo akeh universitas lan lembaga riset.Tim R&D kita dumadi saka dokter, master lan profesional liyane, dadi pusat riset Ilmiah lan teknologi sing kuwat.

Kontrol kualitas

Minangka pabrikan sing berpengalaman, Kita ngerti banget manawa kualitas minangka dhukungan paling gedhe kanggo pelanggan.Kapercayan kita gumantung ing Sistem Kontrol Kualitas sing ketat, kalebu pemeriksaan bahan mentah, standar safety penting ing kabeh tahapan proses produksi lan persetujuan produk rampung.
Peralatan analisis lanjut minangka janji kualitas lan stabilitas produk:
LC-MC
HPLC (Kromatografi Cairan Kinerja Tinggi)
Spektrofotometer UV-Visible
Densitometer Scanning Titik Mabur Dwi Panjang Gelombang
Spektrofotometer Penyerapan Atom
Kromatografi Gas


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita