• neiyetu

Tanggung jawab sosial perusahaan (CSR)

Tanggung jawab sosial perusahaan (CSR)

Tanggung jawab sosial perusahaan (CSR)

Kita terus-terusan nindakake tanggung jawab sosial kanthi cara sing paling apik.

Tanggung jawab marang Pelanggan

Kita nggunakake sumber daya kanthi efisien kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing dibutuhake pelanggan.Minangka produsen bahan mentah alami sing tanggung jawab, kita njaga hubungan strategis sing stabil lan langgeng karo para pelanggan.Kita ngarep-arep bisa nyumbang kanggo masyarakat liwat produk kita.Ayo padha tresna alam lan seneng urip.

Tanggung jawab marang karyawan

Sumber daya manungsa ora mung minangka kasugihan masyarakat, nanging uga minangka daya panyengkuyung pangembangan perusahaan.Saben karyawan perusahaan penting banget kanggo kita.Kita bakal njamin stabilitas kerja staf, sinau lan kemajuan sing terus-terusan, menehi perhatian marang kesehatan staf, supaya staf bisa ngurus kulawarga lan kerja.Karyawan nggawe kita perusahaan sing kuwat.Kita ngormati saben liyane lan nggawe kemajuan bebarengan.

Tanggung jawab marang Masyarakat

Minangka perusahaan, kita netepi pembangunan sustainable, mbayar manungsa waé kanggo nyimpen sumber daya lan nglindhungi lingkungan alam.
Kita nyoba sing paling apik kanggo mbantu wilayah sing mundur kanggo ngrampungake masalah tenaga kerja lan sumber daya, nglatih petani, ngembangake tani, lan nggawe penghasilan kanggo petani lokal.Kita uga nambah investasi lan proyek anyar kanggo nggedhekake lapangan kerja lan nyuda tekanan tenaga kerja ing masyarakat.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita