• neiyetu

Ekstrak Jamur

Ekstrak Jamur

  • Chaga Extract  Chaga Extract is a powerful anti-oxidant and useful in fighting tumors.

    Ekstrak Chaga Ekstrak Chaga minangka anti-oksidan sing kuat lan migunani kanggo nglawan tumor.

  • Jeneng produk:Ekstrak Chaga
  • Jeneng Latin:Inonqqus obliquus
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning coklat
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Chaga Jeneng Latin Inonqqus obliquus Bahan Aktif Polysaccharides Cara Uji UV Penampilan Coklat kuning Bagian Bubuk Halus Digunakake Fungsi Awak Berbuah 1. Ekstrak Chaga nduweni senyawa melanin sing nyusoni kulit lan rambut.2. Ekstrak Chaga minangka anti-oksidan sing kuat lan migunani kanggo nglawan tumor.3. Ekstrak Chaga bisa nyegah tekanan darah tinggi lan nyuda lan nyegah korteks alergi.4. Ekstrak Chaga nduweni efek ...
  • Phellinus igniarius Extract    Phellinus igniarius Extract can improve the human immune system.

    Ekstrak Phellinus igniarius Ekstrak Phellinus igniarius bisa ningkatake sistem kekebalan manungsa.

  • Jeneng produk:Ekstrak Phellinus igniarius
  • Jeneng Latin:Phellinus igniarius (L. ex Fr.) Quel.[Fomes igniarius (L.) Fr.
  • Bahan aktif:30% polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning coklat
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Fungsi 1. Ngapikake sistem imun.2. Ngapikake sistem imun.3. Kesehatan jantung: (tekanan darah tinggi lan nyuda clumping trombosit).4. Nglindhungi fungsi ati (perawatan hepatitis kronis lan akut).Aplikasi 1. Anti kanker, nyegah kanker maneh.5.Bisa nyegah lan nambah infèksi kakebalan depresi.2. Relax pain, inappetence, ilang bobot lan kesel kanker, nambah QOL.3. Gunakake karo obat anti-kanker bisa nambah efek anti-kanker, lan nyuda efek sisih anti-kanker.
  • Cordyceps Extract   Cordyceps Extract strengthens and supports the Immune System.

    Ekstrak Cordyceps Ekstrak Cordyceps nguatake lan ndhukung Sistem Kekebalan.

  • Jeneng produk:Ekstrak Cordyceps
  • Jeneng Latin:Cordyceps militaris (L.ex Fr.) Link.
  • Bahan aktif:Cordycepin
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk halus kuning coklat
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Fungsi 1. Nguatake lan ndhukung Sistem Kekebalan.2. Ningkatake fungsi paru-paru sing sehat lan fungsi ginjel sing sehat.3. Ekstrak Cordyceps bisa nyetel sistem kekebalan awak, nyuda tekanan getih, mbusak efek samping sawise kemoterapi, nyuda lemak getih, anti-virus, nglindhungi paru-paru, tonik ginjel, nguatake awak manungsa, lsp. Aplikasi 1. Ditrapake ing lapangan panganan, ekstrak bubuk cordyceps sinensis digunakake minangka aditif pangan sing ditambahake ing macem-macem produk.2. Ditrapake ing bidang farmasi, cordyceps sinensis...
  • Lion’s Mane Mushroom Extract  Lion’s Mane Mushroom Extract can cure chronic gastricism, duodenum ulcer and other enteron diseases.

    Ekstrak Jamur Mane Singa Ekstrak Jamur Mane Singa bisa nambani lambung kronis, ulkus duodenum lan penyakit enteron liyane.

  • Jeneng produk:Ekstrak Jamur Mane Singa
  • Jeneng Latin:Poria cocos(Schw.)Wolf
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk Halus Coklat Kuning
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Informasi dhasar 1. Ekstrak Jamur Mane Singa bisa nyukupi organ, lan bisa nambani lambung kronis, maag duodenum lan penyakit enteron liyane.Fungsi 2. Ekstrak Jamur Mane Singa bisa ningkatake sistem kekebalan manungsa.3. Ekstrak Jamur Mane Singa ngandhut asam lemak tak jenuh sing migunani kanggo sirkulasi getih lan bisa nyuda kadar kolesterol getih, mula Hericium erinaceus uga dadi panganan sing cocog kanggo wong sing nandhang tekanan darah tinggi utawa jantung ...
  • Grifola Frondosa Extract    Grifola frondosa Extract can reduce human serum cholesterol, lower blood pressure and prevent hepatitis, gastric ulcer.

    Ekstrak Grifola Frondosa Ekstrak Grifola frondosa bisa nyuda kolesterol serum manungsa, nyuda tekanan getih lan nyegah hepatitis, maag lambung.

  • Jeneng produk:Ekstrak Grifola Frondosa
  • Jeneng Latin:Phellinus igniarius (L. ex Fr.) Quel.[Fomes igniarius (L.) Fr.
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning coklat
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Fungsi 1. Ngapikake sistem kekebalan: bronchitis lan asma, alergi irung, penyakit seksual herpes lan infeksi HIV.2. Kanthi efek detoksifikasi, nambani hepatitis virus nemen, supaya kanggo ningkataké napsu lan gain bobot.3. Ngapikake fungsi kekebalan awak.4. Nambah napsu, ningkataké wutah, mbangun kakebalan lan nambah memori.Aplikasi 1. Ditrapake ing lapangan produk kesehatan, digunakake minangka salah sawijining bahan aktif kanggo nyegah penyakit ing produk perawatan kesehatan.2...
  • Coriolus Versicolor Extract   Coriolus Versicolor Extract has the function of improving immunity, it is a good immune enhance.

    Coriolus Versicolor Extract Coriolus Versicolor Extract nduweni fungsi kanggo nambah kakebalan, iku apik imun nambah.

  • Jeneng produk:Ekstrak Coriolus Versicolor
  • Jeneng Latin:Coriolus versicoLor (L.exFr.)Quel
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning coklat
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Fungsi 1. Coriolus Versicolor Extract nduweni fungsi kanggo nambah kakebalan, iku apik imun nambah.2. Ekstrak Coriolus Versicolor nduweni fungsi kanggo nglindhungi ati, ndandani penyakit ati lan nekrosis ati.3. Ekstrak Coriolus Versicolor amarga nyegah aktifitas sel kanker.4. Ekstrak Coriolus Versicolor kanthi efektif bisa nyegah pambentukan lan pangembangan aterosklerotik.Aplikasi 1. Applied ing lapangan pangan, amarga saka Coriolus Versicolor Extract upt ...
  • Shiitake Mushroom Extract   Shiitake Mushroom Extract Enhance immunoregulation, promotes metabolism.

    Ekstrak Jamur Shiitake Ekstrak Jamur Shiitake Ningkatake immunoregulation, ningkatake metabolisme.

  • Jeneng produk:Ekstrak Jamur Shiitake
  • Jeneng Latin:Lentinus edodes (Berk.)sing
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning coklat
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Fungsi 1. Ningkatake immunoregulation, ningkatake metabolisme.2. Ekstrak Ganoderma lucidum bisa ndawakake umur lan anti-tuwa, nambah perawatan kulit.3. Digunakake kanggo mbusak kuatir, anti-kelelahan, anti-insomnia, anti amnesia, nambah turu.4. Anti-tumor lan anti radiation, nyandhet wutah tumor, nyegah ambalan postoperative.Aplikasi 1. Ekstrak Jamur Shiitake uga ngandhut RNA untai ganda, bisa nyebabake interferon, kanthi kemampuan anti-virus.Ekstrak Shiitake nduweni agregasi anti-platelet.2...
  • Oyster Mushroom Extract     Immune adjustment: strengthen immune system, enhance physical defense.

    Ekstrak Jamur Tiram Penyesuaian kekebalan: nguatake sistem kekebalan, ningkatake pertahanan fisik.

  • Jeneng produk:Ekstrak Jamur Tiram
  • Jeneng Latin:Pleurotus ostreatus (Fr.) Kummer
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk Halus Coklat Kuning
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Fungsi 1. Penyesuaian kekebalan: nguatake sistem kekebalan, ningkatake pertahanan fisik.. 2. Ningkatake sistem sirkulasi: ngedhunake kolesterol, ngeculake hipertensi, lan nyuda tekanan getih.3. Nyandhet oksidasi super lipid membran.4. Mbiyantu kanggo diabetes, padharan ulcer, duodenal ulcer Aplikasi 1. Oyster Mushroom Extract digunakake ing tradisional Chinese medicine kanggo ndhukung fungsi jantung normal, tekanan getih normal, lan turu wengi restful.2. Ekstrak Jamur Tiram bisa ningkatake metabolisme ...
  • Agaricus Blazei Extract    Agaricus Blazei Extract improve the immune system.

    Ekstrak Agaricus Blazei Ekstrak Agaricus Blazei nambah sistem kekebalan awak.

  • Jeneng produk:Ekstrak Phellinus igniarius
  • Jeneng Latin:Phellinus igniarius (L. ex Fr.) Quel.[Fomes igniarius (L.) Fr.
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning coklat
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Fungsi 1. Ngapikake sistem imun.2. Ngapikake sistem imun.3. Kesehatan jantung: (tekanan darah tinggi lan nyuda clumping trombosit).4. Nglindhungi fungsi ati (perawatan hepatitis kronis lan akut).Aplikasi 1. Ing pharmaceutical, minangka bahan baku obatan kanggo anti-tumor, anti-kanker lan nyegah jantung.2. Ing industri kesehatan, minangka bahan baku produk kanggo benefiting weteng, nambah energi lan nambah kakebalan.Rincian Kemasan Drum kertas lan rong kantong plastik ing ...
  • Grifola frondosa Extract  Grifola frondosa Extract Can improve the immune system

    Ekstrak Grifola frondosa Ekstrak Grifola frondosa Bisa nambah sistem kekebalan

  • Jeneng produk:Ekstrak Grifola frondosa
  • Jeneng Latin:Grifola frondosa
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning coklat
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Fungsi 1. Ekstrak Grifola frondosa duweni efek kanggo nyegah anemia scurvy.. 2. Ekstrak Grifola frondosa duweni efek nyegah hipertensi lan obesitas.3. Ekstrak Grifola frondosa nduweni fungsi nolak kanker, tumor, HIV lan AIDS.4. Ekstrak Grifola frondosa bisa nyegah arteriosklerosis lan kedadeyan trombosis serebral.Aplikasi 1. Ekstrak Grifola frondosa bisa nyuda kolesterol serum manungsa, nyuda tekanan getih lan nyegah hepatitis, ulcer lambung.2. Grifola saka ...
  • Poria cocos Extract   Poria cocos Extract can promote the functional recovery of the human immunity ststem.

    Ekstrak Poria cocos Ekstrak Poria cocos bisa ningkatake pemulihan fungsional saka ststem kekebalan manungsa.

  • Jeneng produk:Ekstrak Poria cocos
  • Jeneng Latin:Poria cocos(Schw.)Wolf
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk Halus Coklat Kuning
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Fungsi 1. Ekstrak Poria cocos bisa ningkatake pemulihan fungsional saka ststem kekebalan manungsa.2. Ekstrak Poria cocos nduweni efek antivirus lan anti-kanker ora langsung lan nyuda efek samping radiasi lan kemoterapi.3. Ekstrak Poria cocos bisa nglindhungi ati, ngedhunake enzim(CPT), ndawakake umur, nenangake saraf, nguatake weteng, nambah penampilan lan liya-liyane.Aplikasi 1. Ditrapake ing lapangan produk kesehatan, digunakake minangka salah sawijining bahan aktif kanggo nyegah penyakit ing ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita