• neiyetu

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Xi'an B-Thriving I/E Co, Ltd. diadegaké ing taun 2005

Iku Produsèn global lan supplier ing kualitas dhuwurekstrak herbal, lan produk alami, lan Bahan Farmasi Aktif.

Kita duwe pengalaman ing farmasi, bioteknologi, biologi molekuler, industri kosmetik lan nutrisi, aditif pakan.

Kita musataken upaya kanggo golek sumber bahan mentah sing paling apik ing saindenging jagad.

We nandheske ing standar paling dhuwur ing saben item ing baris produksi kita.

Bahan mentah sing ketat sing dipilih, fasilitas produksi standar lan wong R&D profesional minangka jaminan paling apik kanggo barang sing berkualitas.

aboutimg

Botani

We mbangun industri kangtingkat anjog.

Kita duwe institusi riset lan pangembangan profesional lan personel, sustainable nambah produk kanggo nyukupi syarat akeh pelanggan.

Kita ngandelake kontrol produksi sing ketat lan layanan sawise-sales sing sampurna, kanggo produk perawatan kesehatan, panganan kesehatan lan kosmetik lan industri liyane kanggo nyedhiyakake produk alami sing berkualitas.

We operate karo teknologi modern dhuwur-tech, makaryakke tim uga-dilatih lan experienced, adopts pesawat saka standar kualitas ketat, lan nggunakake bahan kualitas paling dhuwur.

Perusahaan netepi "tanggung jawab kanggo ngupayakake pakurmatan, nggawe nilai" semangat perusahaan, perspektif internasional, sikap sing ketat lan realistis, biokimia lan lapangan sing gegandhengan nggunakake ilmu lan teknologi canggih, pangembangan lan transformasi sumber daya alam, produksi kualitas dhuwur, kontrol. , dikarepake pelanggan sing konsisten kanggo produk alami lan produk sing gegandhengan.

kekuwatan

Dolan maringpabrik kita

Pabrik kita kalebu area 1,8 yuta kaki persegi, kanthi peralatan produksi canggih lan jalur produksi otomatis standar, kanthi kapasitas pangolahan taunan luwih saka 30000 ton bahan mentah.Penjualan taunan perusahaan kita yaiku 15 yuta dolar AS

aour factory (5)
aour factory (6)
aour factory (3)
aour factory (2)
aour-factory2
aour factory (4)

InovasiSajarah

2008

Madeg Xi'an B-Thriving I/E Co., Ltd. Miwiti nyuplai Herbal Extract.

2011

Madegake Pusat Kontrol Kualitas

2013

Miwiti mbangun fasilitas manufaktur.

2015

Ngembangake aktivitas kita menyang pasar API.

2019

Madeg Pusat Riset & Pengembangan

2020

Bukak rencana strategis kita


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita