• neiyetu

Produk

Produk

  • Blumea Balsamifera Extract , used for Natural Supplement.Bulk inventory sales

    Ekstrak Blumea Balsamifera, digunakake kanggo Suplemen Alami. Penjualan persediaan massal

  • Jeneng produk:Ekstrak Blumea Balsamifera
  • Jeneng Latin:Blumea balsamifera (L.) DC
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Wêdakakêna ijo-coklat
  • Bagian sing digunakake:Godhong gagang
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Blumea Balsamifera Jeneng Latin Blumea balsamifera(L.)DC Bahan Aktif 10:1 Metode Uji TLC Penampilan Wêdakakêna Ijo-Coklat Bagian Digunakake Daun Batang Fungsi 1.Anti-jamur, Anti-diare, 2.Anti-gastralgia, Aktivitas anti-tumor, 3.Anti-spasmodic 4.Anti-urolithiasis Detail Kemasan: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Urip beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka d ...
  • Peppermint Extract , used for Natural Supplement.Bulk inventory sales

    Ekstrak Peppermint, digunakake kanggo Suplemen Alami. Penjualan persediaan massal

  • Jeneng produk:Ekstrak Peppermint
  • Jeneng Latin:Mentha Pipperita
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Wêdakakêna ijo-coklat
  • Bagian sing digunakake:Godhong gagang
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Peppermint Jeneng Latin Mentha Pipperita Bahan Aktif 10:1 Cara Tes TLC Penampilan Wêdakakêna Ijo-Coklat Bagéyan Godhong Batang sing Digunakna Fungsi 1.Efek anti-oksidan.2.Efek anti-dyspepsia;3. Efek anti trombosit;4.Efek anti-virus;5.Efek anti-jamur;Rincian Kemasan: Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.Umur beting: Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka ...
  • kelp Extract, Lower price,we can offer free sample,contact us Now!

    Ekstrak kelp, rega sing luwih murah, kita bisa menehi conto gratis, hubungi kita Saiki!

  • Jeneng produk:ekstrak kelp
  • Jeneng Latin:Laminaria japonica
  • Bahan aktif:30% polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Wêdakakêna ijo-coklat
  • Bagian sing digunakake:Jamu kabèh
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak kelp Jeneng Latin Laminaria japonica Bahan Aktif 30% polisakarida Cara Tes Penampilan UV Wêdakakêna Ijo-Coklat Part Digunakna Jamu kabèh Fungsi 1. Efek anti-kanker sing kuat.2. Suplemen diet sing becik kanthi sifat antioksidan sing kuat.3. efek bobot mundhut ketok.4. Nambah kekebalan Packaging Detail: Kertas-drum lan rong plastik-tas nang.Bobot Net: 25kgs/drum.Umur simpan: rong taun ing sumur ...
  • Okra Extract, used for Natural Supplement.Bulk inventory sales

    Ekstrak Okra, digunakake kanggo Suplemen Alami. Penjualan persediaan massal

  • Jeneng produk:Ekstrak Okra
  • Jeneng Latin:Abelmoschus manihot (Linn.) Medicus
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Wêdakakêna ijo-coklat
  • Bagian sing digunakake:Friut
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Okra Jeneng Latin Abelmoschus manihot (Linn.) Bahan Aktif Medicus 10: 1 Cara Tes TLC Penampilan Partai Bubuk Ijo-Coklat Digunakake Fungsi Friut 1. Bubuk Ekstrak Okra ditrapake kanggo prostatitis, kelemahan seksual lanang, kelainan endokrin.2.Okra Extract Powder Ngapikake lanang seksual, anti-kelelahan.3. Bubuk Ekstrak Okra bisa nyegah kanker usus lan konstipasi.4. Okra Extract Powder bisa nglindhungi ati, tiba kang ...
  • Lemon Balm Extract  used for Natural Supplement.Bulk inventory sales

    Ekstrak Lemon Balm digunakake kanggo Suplemen Alami. Penjualan persediaan massal

  • Jeneng produk:Ekstrak Lemon Balm
  • Jeneng Latin:Melissa officinalis L
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Bubuk kuning-coklat
  • Bagian sing digunakake:godhong
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Lemon Balm Jeneng Latin Melissa officinalis L Bahan Aktif 10: 1 Cara Tes TLC Tampilan Wêdakakêna Kuning-coklat Bagéyan Godhong Digunakake Fungsi 1. Sedative entheng, nyuda stres (kuatir) lan nambah napsu.2. Modulasi kanggo swasana ati lan paningkatan kognitif uga bantuan turu.3. Nyuda nyeri, kalebu kram, sirah lan lara untu.4. Aktivitas antioksidan lan antitumor.5. Antimikroba, a...
  • D-Chiro-Inositol  wholesale for sale

    D-Chiro-Inositol grosir kanggo didol

  • Jeneng produk:D-Chiro-Inositol
  • Jeneng kimia:D-Chiro-Inositol
  • Nomer CAS:643-12-9
  • Bahan aktif:D-Chiro-Inositol 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Kristal putih utawa putih utawa bubuk kristal
  • Informasi dhasar Jeneng Produk D-Chiro-Inositol Kimia alias D-Chiro-Inositol No CAS 643-12-9 Bahan Aktif D-Chiro-Inositol 98% Cara Tes Penampilan HPLC Kristal putih utawa putih putih utawa bubuk kristal Fungsi 1. Minangka API, inositol bisa digunakake kanggo ngasilake tablet inositol, inositol nikotinat, trigliserida, lan liya-liyane kanggo nambani hepatitis, sirosis, ati lemak lan hiperkolesterolemia ing getih.2. Minangka nutrisi ...
  • Reishi Extract, Lower price,we can offer free sample

    Ekstrak Reishi, rega sing luwih murah, kita bisa menehi conto gratis

  • Jeneng produk:Ekstrak Reishi
  • Jeneng Latin:Ganoderma Lucidum Karst.
  • Bahan aktif:50% polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk coklat
  • Bagian sing digunakake:Woh-wohan
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Reishi Jeneng Latin Ganoderma Lucidum Karst.Bahan Aktif 50% Polysaccharides Test Method UV Appearance Brown Powder Part Used Fruitbody Function 1. Ekstrak Reishi nduweni efek anti-tumor lan kekebalan sing signifikan, ana fungsi kekebalan liyane lan sifat antioksidan.2. Ekstrak Reishi bisa ngowahi sistem kekebalan saka akeh komponen, sawetara sing dianggep duwe ...
  • Passion Flower Extract , used for Natural Supplement.Bulk inventory sales

    Ekstrak Bunga Passion, digunakake kanggo Suplemen Alami. Penjualan persediaan massal

  • Jeneng produk:Ekstrak Bunga Passion
  • Jeneng Latin:Passiflora caerulea L
  • Bahan aktif:30% polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk kuning-coklat
  • Bagian sing digunakake:Woh-wohan
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Bunga Passion Jeneng Latin Passiflora caerulea L Bahan Aktif 30% Polysaccharides Cara Tes Penampilan UV Bagean Bubuk Kuning-coklat Digunakake Fungsi Woh 1. Ekstrak Bunga Passion Digunakake kanggo kelainan swasana ati, kayata depresi, kuatir, stres.2.Passion Flower Extract bisa digunakake kanggo insomnia lan kelainan turu.3.Passion Flower Extract punika fungsi ing ngelu, migren lan pain umum.4. Pancen...
  • Alpha-arbutin has good therapeutic effect on scar caused by UV burns

    Alpha-arbutin duweni efek terapeutik sing apik ing bekas luka sing disebabake dening sinar UV

  • Jeneng produk:Alpha arbutin
  • Jeneng kimia:Alpha arbutin
  • Nomer CAS:84380-01-8
  • Bahan aktif:Alpha arbutin 99%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk kristal putih utawa kristaloid
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Alpha arbutin Kimia alias Alpha arbutin CAS No. kanthi efek anti-natoni, ndandani lan whitening sing luwih apik.Bisa nyandhet produksi lan deposisi melanin lan nyingkirake pigmentasi lan bintik-bintik.2. Ing ...
  • Chaga Extract  Chaga Extract is a powerful anti-oxidant and useful in fighting tumors.

    Ekstrak Chaga Ekstrak Chaga minangka anti-oksidan sing kuat lan migunani kanggo nglawan tumor.

  • Jeneng produk:Ekstrak Chaga
  • Jeneng Latin:Inonqqus obliquus
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning coklat
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Chaga Jeneng Latin Inonqqus obliquus Bahan Aktif Polysaccharides Cara Uji UV Penampilan Coklat kuning Bagian Bubuk Halus Digunakake Fungsi Awak Berbuah 1. Ekstrak Chaga nduweni senyawa melanin sing nyusoni kulit lan rambut.2. Ekstrak Chaga minangka anti-oksidan sing kuat lan migunani kanggo nglawan tumor.3. Ekstrak Chaga bisa nyegah tekanan darah tinggi lan nyuda lan nyegah korteks alergi.4. Ekstrak Chaga nduweni efek ...
  • Star Anise Extract  Brown Fine Powder,100% pure natural

    Star Anise Extract Brown Fine Powder, 100% murni alami

  • Jeneng produk:Ekstrak Anis Bintang
  • Jeneng Latin:Illicium verum Hook.f.
  • Bahan aktif:10:1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Coklat bubuk alus
  • Bagian sing digunakake:Woh-wohan
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Ekstrak Anise Bintang Jeneng Latin Illicium verum Hook.f.Bahan Aktif 10: 1 Cara Tes TLC Katon Brown Fine Powder Part Digunakake Fungsi Woh 1. Bisa dadi inhibisi agregasi platelet, inhibisi trombosis vena lan trombosis t serebral.2. Nduweni efek anti-inflamasi lan analgesik.3. Anti-inflammation, antalgic lan media antivirus lan anti-kanker.4. Uga minangka penengah obat antivirus lan antikanker ...
  • Oxyresveratrol   Oxyresveratrol 99% Test by HPLC

    Oxyresveratrol Oxyresveratrol 99% Test dening HPLC

  • Jeneng produk:Oxyresveratrol
  • Jeneng kimia:4-Methoxyresveratrol
  • Nomer CAS:33626-08-3
  • Bahan aktif:Oxyresveratrol 99%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Putih bubuk halus
  • Informasi dhasar Jeneng Produk Oxyresveratrol alias Kimia 4-Methoxyresveratrol No CAS 33626-08-3 Bahan Aktif Oxyresveratrol 99% Cara Tes Penampilan HPLC Putih Bubuk halus Fungsi 1. Anti-tuwa.2. Anti-trombotik, Anti-agregasi trombosit.3. Nyegah lan perawatan penyakit kardiovaskular.4. Anti inflamasi.5. Efek anti-alergi lan nyegah efek tumor.6. Efek estrogenik, bisa digunakake kanggo nambani kanker payudara lan penyakit liyane ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita