• neiyetu

Ekstrak Xanthohumol saka Hops, Coklat ijo utawa Coklat Kuning daya, 3% Xanthohumol, 5% Xanthohumol Test dening HPLC

Ekstrak Xanthohumol saka Hops, Coklat ijo utawa Coklat Kuning daya, 3% Xanthohumol, 5% Xanthohumol Test dening HPLC

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:Xanthohumol
  • Nomer CAS:6754-58-1
  • Jeneng Latin:Humulus lupulus Linn.
  • Bahan aktif:Xanthohumol 3%, 5%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna alus saka ijo-coklat nganti kuning-coklat
  • Bagian sing digunakake:kembang
  • Detail Produk

    Tag produk

    Informasi dhasar

    Jeneng produk

    Xanthohumol

    Nomer CAS

    6754-58-1

    Jeneng Latin

    Humulus lupulus Linn.

    Bahan Aktif

    Xanthohumol 3%, 5%

    Metode Tes

    HPLC

    Penampilan

    Wêdakakêna alus saka ijo-coklat nganti kuning-coklat

    Part Digunakake

    kembang

    Fungsi

    1. Xanthohumol migunani kanggo insomnia lan nervousness.
    2. Xanthohumol iku terkenal minangka dhukungan kanggo sistem saraf.
    3. Xanthohumol ngrangsang napsu, ngilangi kembung, lan ngilangake kram usus.
    4. Xanthohumol bisa migunani digabungake karo valerian kanggo batuk lan kondisi spasmodik saraf.

    Aplikasi

    1. Xanthohumol ditrapake ing lapangan pangan, nambahake hops nalika nggawe bir, amarga lenga sing molah malih dadi ambune wangi, lan nduweni efek antiseptik.
    2. Xanthohumol Applied ing lapangan produk kesehatan, kanggo digawe menyang kapsul bisa efektif ngredhakaké tension saka menopause, upset, kuatir lan gejala liyane.
    3. Xanthohumol Applied ing lapangan pharmaceutical, kanggo perawatan saka pleurisy exudative tuberkulosis akut, tuberkulosis lan kusta tuberkuloid.

    Detail Kemasan

    Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.

    urip beting

    Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.

    Layanan Kita

    Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi.
    Ngatur mbeber specifications khusus miturut requirments customer.
    Ekstrak senyawa versatility.
    Pangolahan kanthi bahan sing kasedhiya Assay ekstrak tanduran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita