• neiyetu

Asam shikimic Asam shikimic minangka perantara obat anti-kanker lan anti-virus.

Asam shikimic Asam shikimic minangka perantara obat anti-kanker lan anti-virus.

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:asam shikimic
  • Jeneng Latin:Hypericum perforatum L
  • Nomer CAS:138-59-0
  • EINECS:205-334-2
  • Bahan aktif:1) Asam shikimik 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna alus putih
  • Bagian sing digunakake:woh-wohan
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fungsi

    1. Asam shikimat sing ditindakake dening asam arakidonat.
    2. Asam shikimic tumindak minangka anti-natoni, analgesik.
    3. Asam Shikimic minangka obat penengah anti-kanker lan anti-virus.
    4. Asam shikimic uga minangka bahan baku kanggo nglawan flu unggas.
    5. Asam shikimic bisa nyandhet konsentrasi saka trombosit getih, nyandhet arteri, thrombosis vena lan thrombosis serebral.

    Aplikasi

    1. Minangka bahan baku kimia, Asam Shikimic digunakake kanggo ngowahi dadi bahan kimia utawa agen kimia liyane.
    2. Minangka obat anti-tumor antibakteri.
    3. Peranan sistem kardiovaskular.

    Detail Kemasan

    Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.

    urip beting

    Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.

    Layanan Kita

    Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi.
    Ngatur mbeber specifications khusus miturut requirments customer.
    Ekstrak senyawa versatility.
    Pangolahan kanthi bahan sing kasedhiya.
    Assay saka ekstrak tanduran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita