• neiyetu

Apa theanine L-Theanine

Apa theanine L-Theanine

L-Theanine, uga dikenal minangka L-gamma-glutamin lan N-propyl glutamin, minangka analog asam amino saka asam amino proteogenik L-glutamat lan L-glutamin lan ditemokake utamane ing spesies tanduran lan jamur tartamtu.L-theanine, asam amino ditemokake ing godhong tèh ijo, wis ditampilake kanggo ningkataké istirahat lan alertness.Iki nggabungake relaksasi waspada karo konsentrasi sing tenang, bahan sing disenengi dening wong-wong sing pengin ngoptimalake fungsi kognitif lan nyuda stres.

Saiki, mekanisme sakaL-theaninewis relatif cetha:

① Metabolisme glukolipid diatur dening insulin lan AMPK (AMP active protein kinase) lan jalur sinyal hilir;

② Kanthi saingan karo reseptor glutamat kanggo nyandhet neurotoxicity disebabake tambah konsentrasi glutamat, efek neuroprotective;

③ Ngapikake turu lan ngatur swasana ati kanthi nambah α -brainwave lan nyuda β -brainwave;

④ Nyandhet wutah lan metastasis sel tumor kanthi ngurangi rasio protein Bcl-2/Bax (gen penekan apoptosis/gen promotor apoptosis);

(5) Protein Caspase-3 bisa nglindhungi sel normal kanthi antioksidan lan nyegah apoptosis.

 

logo

Email:sales7@ie-extract.com
Telpon: 86-29-88896121 -808
Alamat: Moca Block 6, Gaoke Shangdu,
Zhangba 5th Road, Xi'an Hi-tech
Zona Pengembangan, Xi'an China

Wektu kirim: Mei-30-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita