• neiyetu

Apa Polydatin

Apa Polydatin

Polydatin

Polydatin, uga dikenal minangka glukosida knotweed buta, minterake glukosida anyar, resveratrol glukosida, diekstrak saka tanduran polygonaceae knotweed (PolygonumcuspidatumSieb. EtZucc) garing rhizome lan ROOT, iku jenis bahan aktif alam.Sipat fisik lan kimia Bubuk kristal kaya jarum putih.Larut ing metanol, etanol, rada larut ing banyu, etil asetat.

Efek farmakologis

1.Polydatinnduweni fungsi ngilangake angin lan kelembapan, nyebarake stasis getih, ngilangake rasa nyeri, ngilangake batuk lan ngilangake dahak, lan liya-liyane.

2. Wis fungsi jantung kuwat dilating prau getih, nyandhet platelet agregasi, ngatur lipid getih, relieving watuk lan asma, dispelling angin lan benefiting dampness, dispersing getih stasis, antivirus lan anti-tumor.

3. Polydatinnduweni efek antibakteri sing kuat ing tinea abang jero lan tinea intertoe, sing nyebabake tinea enstatite lan tinea khanicolor.4. Ing aplikasi klinis, ekstrak kasebut nduweni efek antibakteri sing signifikan ing jamur patogen sing klinis, lan senyawa kasebut nduweni pengaruh sing signifikan ing perlindungan ati.

 

logo

 

Email:sales7@ie-extract.com
Telpon: 86-29-88896121 -808
Alamat: Moca Block 6, Gaoke Shangdu,
Zhangba 5th Road, Xi'an Hi-tech
Zona Pengembangan, Xi'an China

Wektu kirim: Jun-09-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita