• neiyetu

Njupuk sepur ekspres nutrisi sing tepat, panganan kesehatan bakal mlebu ing jaman individuasi

Njupuk sepur ekspres nutrisi sing tepat, panganan kesehatan bakal mlebu ing jaman individuasi

Nutrisi presisi, uga dikenal minangka nutrisi pribadi, minangka solusi nutrisi lan kesehatan sing paling apik sing dirancang kanggo populasi umum, populasi sub-kesehatan lan malah pasien kronis.Iki minangka mode intervensi nutrisi khusus kanthi presisi kanggo metabolisme, regulasi sel lan gen.Peran utamane ing penyakit kasebut sadurunge, nanging uga ing kabeh proses, intervensi nutrisi pribadi, perawatan "penyakit" lan ngobati penyakit kasebut, supaya luwih akeh wong sing duwe penyakit sub-kesehatan lan kronis bisa nikmati urip sing sehat.Ing taun-taun pungkasan, kanthi kemajuan teknologi sing berkembang kayata genomik, data gedhe lan intelijen buatan, pangembangan nutrisi presisi wis dipromosekake, sing uga tegese jaman nutrisi panganan kesehatan bakal teka.

Sawetara perusahaan nutrisi wis ngluncurake produk nutrisi khusus, sing nggawe konsumen rumangsa duwe hak kanggo mutusake produk kasebut.Nutrisi asline minangka produk pribadi, lan kabutuhan saben wong beda-beda.Iki bisa uga ateges model nutrisi "siji ukuran cocok kanggo kabeh" bakal mboko sithik mudhun.
Pasar nutrisi pribadi bisa dipérang dadi sawetara wilayah kesehatan indikatif, kalebu kesehatan pencernaan lan kekebalan, kesehatan jantung, balung lan sendi, kesehatan kognitif lan kesehatan kaendahan.Produk nutrisi pribadi, beda karo produk nutrisi tradisional, utamane dibayangke ing aspek ing ngisor iki: pisanan, akeh informasi individu kudu dikumpulake, banjur penilaian nutrisi individu kudu ditindakake, lan pungkasane produk nutrisi (saran utawa layanan) kudu diprodhuksi.Saiki, akeh perusahaan sing duwe spesialisasi ing nutrisi khusus utawa sawetara perusahaan kesehatan gedhe wis miwiti pakaryan nutrisi presisi.Sanajan fokus produk saben perusahaan beda-beda, tujuane kanggo nglayani konsumen kanthi luwih akurat.
Perusahaan nutrisi pribadi ing pasar manca katon sadurunge, akeh perusahaan sing uga tuwuh, lan sawetara perusahaan duwe model produk sing cukup diwasa.Nanging, perusahaan nutrisi pribadi domestik ana ing tahap wiwitan, tata letak lan integrasi.

Pasar nutrisi China minangka kue gedhe.Njupuk sepur ekspres nutrisi sing tepat, panganan kesehatan bakal mlebu ing jaman personalisasi.Sanajan potensial nutrisi pribadi gedhe banget, kabeh wong ngomong babagan carane bisnis bisa nggunakake kesempatan sing digawe kanggo nyukupi kabutuhan konsumen.Nanging saiki, nutrisi pribadi durung nelukake masarakat lan durung mlebu pasar utama.Kita ora bisa mikir, apa sing kudu ditindakake supaya nutrisi pribadi bisa ngilangi pengepungan pasar cilik lan menangake pasar massal?Ngapikake kesadaran konsumen, utawa ngganti undang-undang lan kabijakan, cara kasebut bisa entuk manfaat kanggo industri kesehatan, nanging saka sudut pandang pangembangan perusahaan dhewe, isih ana masalah liyane sing pantes dipikirake lan dieksplorasi.


Wektu kirim: Jun-04-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita