• neiyetu

Fungsi Pterostilbene

Fungsi Pterostilbene

Pterostilbeneminangka zat penting sing mentas ditemokake, nduweni efek kesehatan sing positif ing awak manungsa lan akeh digunakake ing macem-macem lapangan.Kedokteran, panganan, kosmetik duwe tokoh.

1, Antioksidan.Radikal bebas ana ing endi wae, ing awak lan saka njaba.Radikal bebas bisa nindakake kabeh jinis karusakan ing awak nalika ngluwihi jumlah tartamtu.Radikal bebas ing udhara bakal langsung nyerang kulit, ngrebut elektron saka sel kulit, nggawe kulit ilang elastisitas, penuaan kasar ngasilake keriput, lan nambah karusakan oksidatif ing kulit.Rosewood astragalus duweni efek antioksidan sing apik.

2, Nolak sinar ultraviolet.Sel fibroblast saka tikus sing diobati karo pterostilbene lan ora diobati disinari kanthi sinar ultraviolet, lan kemampuan pterostilbene kanggo nolak sinar ultraviolet dipikolehi kanthi ndeteksi aktivitas sel fibroblast.

3, Nyandhet melanin.Rosewood astragalus nduweni kemampuan sing kuat kanggo nyandhet melanin, malah luwih saka glabridin, sing dikenal minangka "emas pemutihan", lan nduweni efek mbusak freckles sing efektif banget.

4. Efek anti-inflamasi.Ana sawetara enzim sing ngrusak ing awak manungsa, kayata elastase lan kolagen, sing bisa ngrusak struktur kulit lan nggawe kulit longgar lan tuwa.Cendana astragalus nduweni kemampuan nyandhet ganda, bebarengan nyegah rong jinis enzim sing ngrusak.

5. Anti-sakkarifikasi.Ing bidang reaksi kulit saccharification, nuduhake metabolisme kulit amarga alon banget, nyebabake akumulasi gula sing akeh banget, gula gampang reaksi karo kolagen lan elastin ing kulit, mbentuk produk akhir glikosilasi coklat sing ora bisa dibatalake (kang), nggawe kolagen lan denaturasi protein elastis, crosslinking, kisut kulit, dadi kuning peteng coarse.Rosewood astragalus bisa nyuda isi protein crosslinking, nyandhet reaksi glikosilasi, nyuda produksi AGEs, entuk efek njabut kuning lan anti-tuwa.

 

logo

Email:sales7@ie-extract.com
Telpon: 86-29-88896121 -808
Alamat: Moca Block 6, Gaoke Shangdu,
Zhangba 5th Road, Xi'an Hi-tech
Zona Pengembangan, Xi'an China

Wektu kirim: Mei-30-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita