• neiyetu

Luteolin Luteolin 98% Test dening HPLC

Luteolin Luteolin 98% Test dening HPLC

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:Luteolin
  • Nomer CAS:491-70-3
  • Bahan aktif:Luteolin 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk kuning pucat
  • Bagian sing digunakake:Jamu
  • Detail Produk

    Tag produk

    Informasi dhasar

    Jeneng produk

    Luteolin

    Nomer CAS

    491-70-3

    Bahan Aktif

    Luteolin 98%

    Metode Tes

    HPLC

    Penampilan

    Bubuk kuning pucat

    Part Digunakake

    Jamu

    Fungsi

    1. Luteolin nduweni fungsi anti-inflamasi, anti-mikroba lan anti-virus.
    2. Luteolin duweni efek anti-tumor.Utamane duwe inhibisi sing apik kanggo kanker prostat lan kanker payudara.
    3. Luteolin nduweni fungsi kanggo ngendhokke lan nglindhungi pembuluh darah
    4. Luteolin bisa nyuda tingkat fibrosis hepatik lan nglindhungi sel ati saka karusakan.

    Aplikasi

    1. Applied ing lapangan pangan, Luteolin asring digunakake minangka aditif pangan.
    2. Ditrapake ing lapangan produk kesehatan, Luteolin digawe kapsul kanthi fungsi vasodilatasi.
    3. Applied ing lapangan pharmaceutical, Luteolin bisa muter peran inflammation.
    4. Applied ing lapangan kosmetik, Luteolin asring digawe menyang produk rusak bobot.

    Detail Kemasan

    Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.

    urip beting

    Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.

    Layanan Kita

    Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi
    Ngatur mbeber specifications khusus miturut requirments customer;
    Ekstrak senyawa versatility;
    Pangolahan kanthi bahan sing kasedhiya
    Assay saka ekstrak tanduran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita