• neiyetu

L-5 Methyltetrahydrofolate Calcium

L-5 Methyltetrahydrofolate Calcium

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:L-5-Methyltetrahydrofolate Kalsium
  • Jeneng kimia:Nutrifolin
  • Nomer CAS:151533-22-1
  • Bahan aktif:L-5-Methyltetrahydrofolate Kalsium 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk kristal kuning pucat
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fungsi

    1.utamane kanggo antagonis asam folat (kayata methotrexate, pyrimethamine, benzyl cefalexin lan trimethoprim) antidote, biasane digunakake kanggo nyegah dosis methotrexate utawa perawatan overdosis nyebabake efek beracun sing abot.
    2. perawatan asam folat penyakit ing ngisor iki, kayata diare inflamasi lan malnutrisi protein-energi (nutrisi miskin), meteng utawa anemia megaloblastik bayi sing disebabake dening miskin.
    3. minangka terapi adjuvant kanggo kanker usus besar, kanker rektum.
    4. digabungake karo 5-FU lan perawatan tumor saluran pencernaan utawa tumor sensitif 5-FU liyane.CF dosis dhuwur sing digunakake bebarengan karo 5-FU (LF), program dhasar saiki yaiku perawatan kanker usus besar lan rektum.
    5. kanggo bocah-bocah karo leukemia, limfoma, lan osteosarcoma, kayata perawatan MTX dosis dhuwur nalika diluwari.

    Aplikasi

    1. Garam kalsium saka asam L-5-methyltetrahydrofolic sing kalebu klompok vitamin folat (Vitamin B9, Folacin).
    2. Iki minangka wangun koenzim asam folat lan alternatif sing luwih bioavailable ing suplemen diet.

    Detail Kemasan

    100 gram / Bag utawa 1kg / Bag

    urip beting

    Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.

    Layanan Kita

    Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi
    Ngatur mbeber specifications khusus miturut requirments customer;
    Ekstrak senyawa versatility;
    Pangolahan kanthi bahan sing kasedhiya
    Assay saka ekstrak tanduran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita