• neiyetu

Antidote logam berat DMPS

Antidote logam berat DMPS

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:DMPS
  • Jeneng kimia:1) Sodium 2,3-dimercapto-1-propanesulfonate
    2) 2,3-Dimercaptopropane asam sulfonat uyah natrium
  • Nomer CAS:4076-02-2
  • EINECS:223-796-3
  • Bahan aktif:DMPS 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Wêdakakêna putih utawa putih-putih
  • Detail Produk

    Tag produk

    Informasi dhasar

    Jeneng produk

    DMPS

    Jeneng kimia

    1) Sodium 2,3-dimercapto-1-propanesulfonate
    2) 2,3-Dimercaptopropane asam sulfonat uyah natrium

    Nomer CAS

    4076-02-2

    EINECS

    223-796-3

    Bahan Aktif

    DMPS 98%

    Metode Tes

    HPLC

    Penampilan

    Wêdakakêna putih utawa putih-putih

    Fungsi

    1.DMPS minangka antidote logam abot.
    2. Nduweni efek sing luwih apik ing keracunan merkuri tinimbang DMSA lan keracunan sing luwih murah. Iku uga efektif kanggo keracunan arsenik, kromium, bismuth, tembaga lan antimon.

    Aplikasi

    1. Digunakake ing industri pharmaceutical.
    2. Digunakake ing industri produk kesehatan.

    Detail Kemasan

    Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 5kgs / drum utawa 25kgs / drum.

    urip beting

    Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.

    Layanan Kita

    Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi
    Ngatur mbeber specifications khusus miturut requirments customer;
    Ekstrak senyawa versatility;
    Pangolahan kanthi bahan sing kasedhiya
    Assay saka ekstrak tanduran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita