• neiyetu

Coriolus Versicolor Extract Coriolus Versicolor Extract nduweni fungsi kanggo nambah kakebalan, iku apik imun nambah.

Coriolus Versicolor Extract Coriolus Versicolor Extract nduweni fungsi kanggo nambah kakebalan, iku apik imun nambah.

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:Ekstrak Coriolus Versicolor
  • Jeneng Latin:Coriolus versicoLor (L.exFr.)Quel
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Cara Tes: UV
  • Penampilan:Bubuk halus kuning coklat
  • Bagian sing digunakake:Badan Berbuah
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fungsi

    1. Ekstrak Coriolus Versicolornduweni fungsi kanggo nambah kakebalan, iku apik imun nambah.
    2. Ekstrak Coriolus Versicolornduweni fungsi kanggo nglindhungi ati, ndandani penyakit ati lan nekrosis ati.
    3. Ekstrak Coriolus Versicolor amarga nyegah aktifitas sel kanker.
    4. Ekstrak Coriolus Versicolor kanthi efektif bisa nyegah pambentukan lan pangembangan aterosklerotik.

    Aplikasi

    1. Applied ing lapangan pangan, amarga saka Coriolus Versicolor Extract nilai uptake, liyane lan liyane wong wiwit mangan.
    2. Applied ing lapangan produk kesehatan, Coriolus Versicolor Extract bisa digawe menyang tablet, granules lan injeksi, kang bisa nambah kakebalan.
    3. Applied ing lapangan pharmaceutical, Coriolus Versicolor Extract nduweni fungsi nambani lan ngengkel bronchitis kronis.

    Detail Kemasan

    Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.

    urip beting

    Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.

    Layanan Kita

    Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi
    Ngatur mbeber specifications khusus miturut requirments customer;
    Ekstrak senyawa versatility;
    Pangolahan kanthi bahan sing kasedhiya Assay ekstrak tanduran.

    Inovasi, kualitas dhuwur lan linuwih minangka nilai inti saka perusahaan kita.Prinsip-prinsip kasebut saiki dadi basis sukses kita minangka perusahaan ukuran agêng sing aktif sacara internasional kanggo rega Bottom China High Quality Coriolus Versicolor Mushroom Extract, Kita wis tulus nggoleki kanggo kerja sama karo prospek ing saindenging lingkungan.Kita mbayangno kita bisa marem karo sampeyan.Kita uga sambutan banget kanggo konsumen menyang unit manufaktur lan tuku solusi kita.

    rega paling ngisor China Jamur Powder,Coriolus Versicolor Extract Powder, Kanthi kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan SMS wong purposefully , qualified, semangat darmabakti perusahaan.Perusahaan njupuk timbal liwat sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO 9001:2008, sertifikasi CE EU;CCC.SGS.CQC sertifikasi produk liyane sing gegandhengan.Kita ngarep-arep kanggo ngaktifake maneh sambungan perusahaan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita