• neiyetu

Cobamamide VB12 Cobamamide, Adenosyl Cobalamine

Cobamamide VB12 Cobamamide, Adenosyl Cobalamine

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:Cobamamide
  • Jeneng kimia:1) Adenosyl Cobalamine
    2) VB12 Cobamamide
  • Nomer CAS:13870-90-1
  • EINECS:237-627-6
  • Bahan aktif:Cobamamide 98%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:bubuk kristal abang peteng utawa non-kristal
  • Detail Produk

    Tag produk

    Informasi dhasar

    Jeneng produk

    Cobamamide

    Jeneng kimia

    1) Adenosil Cobalamine
    2) VB12Cobamamide

    Nomer CAS

    13870-90-1

    EINECS

    237-627-6

    Bahan Aktif

    Cobamamide 98%

    Metode Tes

    HPLC

    Penampilan

    bubuk kristal abang peteng utawa non-kristal

    Fungsi

    1. Aktivitas dhuwur ing wangun koenzim.VB12 biasa kudu diowahi dening ati sadurunge dicerna lan digunakake.Dene prodhuk iki nduweni aktivitas biokimia sing dhuwur lan bisa langsung dicerna lan dimanfaatake kanthi bentuk koenzim.
    2. Afinitas sing kuat karo jaringan.Bisa tekan syaraf, ati, ginjel lan getih kanthi cepet, njupuk bagéyan ing sintesis asam nukleat, lan metabolisme lemak, asam amino lan protein.
    3. Efektif kanggo nambah fungsi hematopiietik awak.

    Aplikasi

    1.Cobamamide minangka wangun sintetik (digawe manungsa) saka vitamin B12.Vitamin B12 sing alami ditemokake ing iwak, panganan laut, susu, kuning endhog lan keju fermentasi.
    2. Cobamamide penting kanggo pangembangan sel getih, sel saraf, lan protein sing sehat ing awak lan kanggo metabolisme normal lemak lan karbohidrat ing awak.Kurang vitamin B12 bisa nyebabake anemia, masalah weteng, lan karusakan saraf.
    3.Cobamamide nambani utawa nyegah kurang vitamin B12 lan jinis anemia asil, disebut anemia pernicious.
    4.Cobamamide diwenehake kanggo sing ora bisa nyerep vitamin amarga cacat utawa penyakit ing weteng utawa usus.

    Detail Kemasan

    100 gram / Timah utawa 1kg / Timah

    urip beting

    Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.

    Layanan Kita

    Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi
    Ngatur mbeber specifications khusus miturut requirments customer;
    Ekstrak senyawa versatility;
    Pangolahan kanthi bahan sing kasedhiya
    Assay saka ekstrak tanduran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita