• neiyetu

Ekstrak Chokeberry Anthocyanin lan pigmen alami

Ekstrak Chokeberry Anthocyanin lan pigmen alami

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:Ekstrak Chokeberry
  • Jeneng Latin:Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott
  • Bahan aktif:Ekstrak Chokeberry 10: 1
  • Cara Tes:TLC
  • Penampilan:Red violet Wêdakakêna Fine
  • Bagian sing digunakake:Woh-wohan
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fungsi

    1. Ekstrak Chokeberry bisa nambah Sensasi Visual.
    2. Ekstrak Chokeberry bisa nambah fungsi ati.
    3. Ekstrak Chokeberry duwe aktivitas anti-oksidan.

    Aplikasi

    1. Applied ing lapangan produk kesehatan, iki digunakake ditambahake menyang macem-macem produk kesehatan kanggo nyegah penyakit kronis utawa relief gejala sindrom climacteric.
    2. Applied ing lapangan Kosmetik, kang digunakake ditambahake menyang Kosmetik karo fungsi delaying tuwa lan compacting kulit, saéngga nggawe kulit akeh Gamelan lan alus.
    3. Applied ing lapangan pangan, iku ditambahake menyang jinis wedang, omben-omben lan panganan minangka aditif pangan fungsi.

    Detail Kemasan

    Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.

    urip beting

    Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.

    Layanan Kita

    Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi.
    Ngatur mbeber specifications khusus miturut requirments customer.
    Ekstrak senyawa versatility.
    Pangolahan kanthi bahan sing kasedhiya Assay ekstrak tanduran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita