• neiyetu

Ekstrak Chamomile Ekstrak Chamomile apigenin sing akeh diteliti kanggo sifat anti-kanker

Ekstrak Chamomile Ekstrak Chamomile apigenin sing akeh diteliti kanggo sifat anti-kanker

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:Ekstrak Chamomile
  • Jeneng Latin:Matricaria chamomilla L.
  • Bahan aktif:Apigenin 1,2%,2%
  • Cara Tes:HPLC
  • Penampilan:Bubuk halus kuning-coklat
  • Bagian sing digunakake:kembang
  • Detail Produk

    Tag produk

    Informasi dhasar

    Jeneng produk

    Ekstrak Chamomile

    Jeneng Latin

    Matricaria chamomilla L.

    Bahan Aktif

    Apigenin 1,2%,2%

    Metode Tes

    HPLC

    Penampilan

    Bubuk halus kuning-coklat

    Part Digunakake

    kembang

    Fungsi

    1. Ekstrak Chamomile apigenin minangka polifenol, lan minangka salah sawijining flavonoid sing ditemokake ing akeh panganan sing dikonsumsi manungsa.
    2. Ekstrak Chamomile apigenin sing akeh diteliti kanggo sifat anti-kanker.
    3. Ekstrak Chamomile apigenin apigenin nduweni sipat anti-inflamasi, anti-tumor, anti-spasmodic, lan tumindak minangka antioksidan.

    Aplikasi

    1. Ekstrak chamomile apigenin digunakake ing industri panganan minangka rempah-rempah kanggo masakan daging, lan digunakake ing sup lan saos.
    2. Applied ing medicine alam, digunakake minangka diureticum marang nguyuh lan masalah ginjel lan kanggo therapy marang inflammation.
    3. Applied ing lapangan pharmaceutical, celery extract wiji digunakake kanggo nambani rheumatism lan asam urat duwe efek apik.
    4. Produk perawatan kulit lan Aromaterapi.

    Detail Kemasan

    Drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot Net: 25kgs/drum.

    urip beting

    Rong taun ing kahanan panyimpenan sumur lan disimpen adoh saka sinar srengenge langsung.

    Layanan Kita

    Nyedhiyakake ekstrak tanduran sing berkualitas tinggi
    Ngatur mbeber specifications khusus miturut requirments customer;
    Ekstrak senyawa versatility;
    Pangolahan kanthi bahan sing kasedhiya
    Assay saka ekstrak tanduran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita